За словами відомого аналітика Apple Мінг-Чіо Куо, компанія з Купертіно в цьому році зробить неоднозначний крок, так як майбутні iPhone 12 поставлятимуться без адаптетов. Досі немає підтвердження цього, але сьогодні з'явилося кілька знімків, на яких видно новий кабель Apple. Витік @Lovetodream дає нам наш перший погляд на нові кабелі. Вони бувають чорного і білого кольорів, два традиційних кольору.

Кабель Apple, gizchina

Apple зазвичай пропонує чорний кабель Lightning з iMac Pro 2017 року, який служить для зарядки додається клавіатури Magic Keyboard і Magic Mouse 2. В комплект всіх моделей iPhone завжди входили білі кабелі. Повідомляється, що кабель чорного кольору буде стандартної довжини в 1.05 метрів, а діаметр буде значно збільшено.

Кабель Apple, gizchina

Подивимося, як чорний кабель буде виглядати з новими iPhone 12, презентація яких відбудеться вже 8 вересня цього року.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.