Сучасні автомобілі стають все більш і більш завантаженими новими технологіями, і яскравим прикладом цього є BMW, яка пропонує спеціальну функцію “Віддалений запуск двигуна” для деяких моделей з її iDrive Operating System 7.0 і функцією віддаленого оновлення програмного забезпечення.

Система дозволяє власнику автомобіля запускати двигун до 15 хвилин одночасно з будь-якого місця за допомогою програми BMW ConnectedDrive. Це дозволяє оптимізувати умови в салоні до того, як водій і пасажири сідають в машину.

BMW, carscoops

BMW заявляє, що ця функція також може бути активована за допомогою ключа автомобіля на відстані 30-70 метрів. Якщо розглянутий автомобіль має такі функції, як обігрів сидінь, вентиляція сидінь та підігрів рульового колеса, ці функції також можна включати дистанційно. Дистанційний запуск двигуна буде особливо корисний в гарячому і холодному кліматі, коли власник повинен попередньо прогріти салон або охолодити його перед тим, як увійти всередину.

Автомобілі, які залишають завод BMW без функції, але з дистанційним оновленням програмного забезпечення можуть бути оснащені їм через магазин BMW ConnectedDrive. Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.