Незважаючи на раптову появу вірусної пандемії, всі ознаки вказують на те, що Apple все ще знаходиться на шляху до презентації наступного iPhone до кінця вересня, хоча інсайдери говорять про перенесення на кінець осені.

Додавання бензину до цього конкретного пожежі - це витік, яка показала панелі дисплея, які будуть використовуватися на iPhone 12. Спочатку опубліковані на китайському сайті соціальних мереж Weibo, фотографії демонструють кілька панелей дисплея на складальної лінії. Фотографії були явно відредаговані, ймовірно, щоб приховати особу людини, який їх зробив, але якщо вони не фейкові, виробництво iPhone 12 йде повним ходом.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За умови, що це панелі дисплея iPhone 12, єдина реальна інформація, яку ми можемо витягти з фотографій, - це те, що виріз такого ж розміру, як і на нових смартфонах. Раніше було припущення, що Apple зменшить розмір вирізу в цьому році.

У своєму твіті блогер Weibo Digital Chat Station (через MacRumors) стверджує, що показані вище дисплеї призначені для 5,4-дюймового iPhone 12, про який в останні тижні ходили численні чутки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.