Після сутички з Китаєм на кордоні долини Галван уряд Індії заборонив 59 китайських додатків, включаючи TikTok. Уряд назвав у якості причини заборони крадіжку даних і проблеми безпеки. Тепер заборонили ще 47 додаткових додатків в країні. Крім того, список може поповнитися ще 275 додатками, які перебувають під підозрою. І хоча ці 275 додатків ще не названі, є ймовірність, що це може бути PUBG Mobile.

DD News, що працює при Міністерстві телерадіомовлення Індії, опублікувала в Twitter, що уряд Індії заборонив 47 таких додатків. Це були клоновані версії додатків, які були заборонені раніше.

Це не все. У повідомленнях йдеться, що уряд вже склало список з 275 китайських додатків і, як очікується, розгляне їх на предмет порушень крадіжки даних і безпеки. Як пише Economic Times, в список входять популярні PUBG Mobile від Tencent, Xiaomi Zili, AliExpress і ByteDance Resso.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Офіційні представники Meity також додали, що перед прийняттям заходів буде дотримана відповідна процедура. Крім того, в майбутньому буде прийнятий закон, щоб спростити процес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.