Audi R8 V10 може бути самим потужним автомобілем автомобілебудівника, але якщо ви не можете придбати R8, ви можете купити TT RS і модифікувати його так, щоб він став таким же швидким, як і багато інших спорткари більш високого цінового діапазону.

TT RS, показаний у цьому відео, офіційно названий TT RS-R, і він був тюнінгований в ABT. У звичайної модифікації TT RS-R від ABT розрахований на 493 л. с. і 420 фунт-фут (570 Нм) крутного моменту, але цей приклад був додатково модифікований, тому тепер він виробляє 610 к.с. і 575 фунт-фут (780 Нм) ).

Щоб уявити це в перспективі, R8 V10 має номінальну потужність 610 к. с. і 413 фунт-фут (560 Нм), хоча цей конкретний приклад має кілька модифікацій, включаючи нову вихлопну і пневматичну підвіску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.