Запуск Apple iPhone 12 може відбутися у вересні, про це повідомили інсайдери. Раніше повідомлялося, що Apple може відкласти запуск iPhone 12 на місяць або два з-за збоїв в ланцюжку поставок, викликаних зростанням випадків COVID-19 у всьому світі.

Хоча на момент написання цієї статті офіційного підтвердження не було, iHacktu Pro стверджує, що Apple проведе 8 вересня захід по запуску iPhone 12. Той же самий твіт, який тепер був видалений, також показав, що Apple представить нові Apple Watch, iPad і AirPower. Він також стверджує, що Apple випустить два розміру бездротової зарядки AirPower.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Apple зазвичай проводить презентація iPhone у вересні, так що чутки можуть підтвердитися. Однак, є ймовірність, що початок продажів смартфонів можуть відкласти до початку жовтня, так що доведеться чекати близько місяця.

Радник також стверджує, що американський технологічний гігант проведе 27 жовтня захід для презентації новогоiPad Pro і MacBook, які працюють на чіпі Apple Silicon.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.