Xiaomi завжди прагнула експериментувати з дизайном і новими технологіями. Смартфон Mi Mix Alpha Concept є відмінним прикладом своєї інноваційної філософії, і тепер в новому патенті представлений унікальний смартфон, який поставляється з вбудованою бездротовою гарнітурою.

Патент Xiaomi, Gizchina

Згідно зі звітом LetsGoDigital, Xiaomi подала заявку на патент ВОІВ (Всесвітня відомство інтелектуальної власності), яка була опублікована 24 липня 2020 року. У патенті аспект, який найбільше виділяється відносно смартфона, безсумнівно, є двома навушниками, які розміщуються на верхній частині пристрою. Подібно стилуса, бездротові навушники розташовані всередині корпусу смартфона і можуть бути легко вилучені та збережені. Це позбавить від необхідності носити з собою додатковий чохол для зарядки.

Навіть навушники унікальні, так як головки навушників можуть згинатися.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На жаль, хоча цей дизайн здається досить корисним і привабливим на папері, він може мати певні негативні наслідки для самого пристрою, такі як водонепроникність або додаткова розрядка акумулятора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.