Компанія Sony тепер відзначає 10-річний ювілей PlayStation Plus, надаючи постійним передплатникам PlayStation Store безкоштовний кредит.

Sony PlayStation 5, gizchina

Sony видає безкоштовний кредит у розмірі 10 доларів США як мінімум деяким передплатникам PlayStation Plus. Немає необхідності викуповувати код або робити що-небудь з вашого боку; кредит, якщо ви його отримаєте, буде автоматично присуджено вам і буде поміщений у ваш гаманець PlayStation. “Спасибі, що вибрали PlayStation Plus”, - йдеться в повідомленні компанії.

Неясно, які саме вимоги пред'являються для отримання безкоштовного кредиту в 10 доларів

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, відзначаючи 10-річний ювілей PlayStation Plus, компанія роздає безкоштовну тему будь-якому користувачеві PlayStation. Ви можете завантажити її прямо з магазину PlayStation Store.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.иа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.иа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.