Раніше інсайдери повідомляли, що Google працювала над таємничим жестом подвійного торкання для смартфонів. Мабуть, якщо користувач двічі натисне на задню панель пристрою, він зможе запустити камеру, Google Assistant, відтворювати і припиняти музику і багато іншого на пристроях Pixel з Android 11.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Код цього жесту було розширено, щоб зробити можливо більше дій, таких як створення знімка екрана і відкриття огляду останніх додатків. Хоча спочатку ми могли помітити, що Google працює над цією функцією, Apple фактично випередила Google з впровадження, оскільки iOS 14 вдалося реалізувати цю функцію і дозволити користувачам подвоювати і повторювати натискання на задній панелі телефону, щоб ініціювати різні дії. Тепер здається, що Xiaomi також працює над чимось схожим, згідно з кодом, який ми виявили в MIUI 12.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Код в ОС натякає, що Xiaomi також працює над функцією, що використовує натискання на задній панелі пристрою. Ці торкання будуть або подвійними або потрійними, і їм можуть бути призначені різні дії. Код MIUI 12 передбачає, що функція знаходиться в активній розробці.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.