У другій половині червня, тобто близько одного місяця тому, в продаж на території Китаю надійшов такий довгоочікуваний спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5. На території України він з'явився в продажу за 1400 гривень, що значно дорожче офіційної ціни. Звичайно, це не є чимось новим для українських юзерів електроніки, але тепер новинку від китайців можна придбати значно дешевше.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Експерти виявили, що в деяких магазинах за новинку просять вже 1200 гривень, що на 200 гривень менше рекомендованої ціни.

Нагадаємо, що цей трекер має безліч датчиків і сенсорів для відстеження фізичної активності, кольоровий сенсорний 1,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 296 на 124 пікселів, модуль Bluetooth 5.0 LE з радіусом роботи до 50 метрів для підключення до смартфонів, а також акумуляторну батарею ємністю 125 мАч, і цього обсягу батареї вистачає на 2 тижні безперервного носіння в активному режимі. Браслет обзавівся величезною популярністю як у Китаї, так і в Україні, оскільки співвідношення ціни і функціоналу зробило свою справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.