Ferrari Mondial 1987 року, який був вкрадений у Нідерландах в 1994 році, був виявлений після того, як він потенційно провів 26 років в одному з численних міських водних каналів.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що Mondial був вперше знайдений голландськими водолазами пожежної команди на навчаннях в Амстердамі на IJ водному шляху в червні. Поліція була попереджена про дивному виявленні 17 червня, і вони організували власну занурення 29 червня. Після виявлення деяких проблем з відновленням транспортного засобу, Міністерство оборони було викликано для надання допомоги, і 8 липня італійський спортивний автомобіль був витягнений з води.

Незабаром владі вдалося визначити, що це був зниклий Mondial справи з 1994 року. Те, що вони не змогли визначити, так це те, як довго Ferrari перебувала на дні водного шляху. Незалежно від того, був він там протягом повних 26 років, в яких він пропав, він був повністю зруйнований і проржавів під водою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліція не змогла знайти в транспортному засобі будь-яких доказів, які могли б направити їх на злочинців, але прийшла до висновку, що всередині транспортного засобу не було вчинено жодних насильницьких злочинів. Потім автомобіль був переданий страховику і поміщений на звалище.

У заяві, випущеній The Drive, звалище заявила, що виставила Mondial на показ з-за усієї зацікавленості в ньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.