Одним з аксесуарів для телефону, який став по-справжньому популярним з тих пір, як телефони з сенсорним екраном стали популярними, є захисна плівка для екрану. Захисна плівка для екрану може бути виготовлена з пластикової плівки або із скла, але мета одна і та ж - захистити дисплей. Сьогодні Xiaomi анонсувала захисне скло Mi для Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Захисна плівка для екрану виготовляється з використанням допоміжного від скла Corning, яке, як кажуть, являє собою лужно-алюмосилікатні скло з кращою захистом, ніж у звичайного натрієво-вапняного загартованого скла. Порівняно з загартованим натрієвих склом це забезпечує 5-кратну захист. Xiaomi каже, що скло має твердість 9H і стверджує, що воно забезпечує чудовий захист від пошкоджень.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

На сьогоднішній день це практично рекорд серед міцності захисних аксесуарів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.