Очевидну відсутність зв'язку між Sony TV і підрозділами PlayStation протягом багатьох років є джерелом постійної загадки. Сьогодні, однак, ці два підрозділи фактично об'єдналися, щоб оголосити про спільну ініціативу, яка ідентифікує і просуває телевізори в останній лінійці Sony, які, на думку бренду, найкраще підходять для роботи з майбутньою консоллю PlayStation 5.

Компанія представила відразу 2 моделі телевізорів.

Для початку, обидва використовують світлодіодне освітлення з повним масивом і локальним затемненням для підтримки різких, контрастних ігрових зображень. Обидва також підтримують 4K на частоті 120 Гц. Обидва підтримують автоматичне перемикання в режим низької затримки (що автоматично переводить телевізор в ігровий режим при виявленні ігрового пристрою).

Sony також відзначає у своєму оголошенні Ready For PlayStation 5, що функція Bravia Game Mode TV дозволяє користувачам одночасно активувати телевізор і консоль PS5 з допомогою нового бездротового контролера DualSense, а також безперешкодно керувати PS5 за допомогою пульта телевізора.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правда, про ціни говорити поки рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.