В мережу злили список ігор, які будуть доступні в серпні для передплатників PS Plus.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Витримайте серію веселих випробувань, поки не залишиться один переможець у цій барвистою багатокористувацької мережевої гри на 60 осіб. Випробуйте свої сили в жорстоких змаганнях за принципом “всі проти всіх” або в кооперативі, коли тільки перемогла команда виходить у наступний раунд.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Переживіть неймовірну одиночну кампанію 2009 року з блокбастера Call of Duty: Modern Warfare 2, повністю ремастерированного для нового покоління.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.