Mercedes-Benz представив інноваційну систему Head-Up Display нового Mercedes-Benz S-Class, яка буде доповнювати реальність.

Як і більшість інших систем Head-Up Display на ринку, та, яка використовується в S-класі, буде відображати такі речі, як швидкість, а також включена система радіолокаційного круїз-контролю і допоміжна система підтримки смуги руху. Система Mercedes відокремиться від інших доступних в даний час способів використання “віртуальних дистанційних елементів”, коли включена функція Active Distance Assist Distronic.

Крім того, дисплей Head-Up буде містити анімовані червоні попереджувальні лінії, якщо водій почне відхилятися від своєї смуги руху. Тим не менш, його найбільш вражаючою особливістю буде навігація доповненої реальності.

Ця інноваційна функція буде використовувати набір синіх стрілок, які виглядають так, як ніби вони плавають над дорогою. Коли ви наближаєтеся до повороту, сині стрілки відлетять вдалину і спливуть над дорогою, куди ви поверніть. Як тільки ви досягнете пункту призначення, на дисплеї з'явиться плаваюча синя крапка.

Mercedes-Benz вже оголосив, що представить новий S-Class 2 вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.