Червоний Chevrolet Corvette Stingray 2020 року, який був скинутий з ліфта у Флориді в кінці травня, шукає нового власника.

Збиток, нанесений спортивному автомобілю з середнім розташуванням двигуна, є значним, хоча у списку вказано, що автомобіль рухається і є керованим. Можливо, найбільш очевидний візуальний збиток можна помітити на бічних дверей пасажира, яка була розірвана на шматки. Крім того, є деякі очевидні пошкодження в передній частині, у тому числі частину відсутнього кузова крила. Фара з боку водія також була зламана.

Хоча на перший погляд пошкодження може здатися лише візуальним, ми підозрюємо, що з днищем автомобіля є досить серйозні проблеми. Крім того, одна фотографія в списку показує, що конденсатор кондиціонера зламався і тепер знаходиться в задньому відсіку для зберігання.

2020 Corvette, carscoops

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Незважаючи на пошкодження, автомобіль може бути спасенний, якщо хтось готовий виконати таку складну задачу. Знову ж таки, завжди є шанс, що той, хто купить його, спробує розібрати його і спробувати заробити трохи грошей. 6,2-літровий атмосферний двигун V8 і восьмиступінчастою коробка передач з подвійним зчепленням, ймовірно, все ще знаходяться в хорошому робочому стані і можуть бути продані за досить великі гроші. Крім того, деякі кузова, такі як заднє крило і кришка двигуна можуть бути врятовані, як і задні ліхтарі. Нарешті, інтер'єр не має пошкоджень, тому він може бути розпроданий по частинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.