Багато користувачів не знають, але у всіх нас, у яких є обліковий запис Gmail, є місце в Google One. Будь то 15 гігабайт подарунка, ми повинні завантажувати все, що ми робимо в цифровому вигляді щодня.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

протягом кількох годин для користувачів програми Google One з'явиться дві чудові додані функції, які будуть дуже корисні. Перший - це навігація за кількістю споживаної пам'яті в особистому сховище.

Також сервіс почав робити резервні копії смартфонів як з iOS, так і Android. В теорії, цей крок дозволить зробити сервіс набагато популярнішими, адже не кожне хмарне сховище на це здатне. Звичайно, у Apple є iCloud, який безпосередньо працює з усіма iPhone, і робить їх резервні копії. Але для власників iPhone, люблячих сервіси Google це оновлення стане приємним бонусом.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.