Геймпад Xbox, розроблений компанією Microsoft, тепер використовується для навчання армією Ізраїлю. Щоб спробувати-вам необхідно бути солдатом. Був створений новий прототип бронетехніки, яким можна скористатися якраз таки джойпадом.

З його допомогою у солдатів є можливість виконувати бойові функції і діяти так, ніби вони знаходяться у відеогрі. Усередині бойової техніки, крім контролера Xbox є кілька планшетів, інтерфейс яких адаптований під вигляд звичайного сучасного шутера (англ. shooter - "Стрілець"), включаючи вид від першої особи, доступ до карти, кількості боєприпасів і список доступного озброєння.

Використання геймпада армією, фото: geek.informator
Використання геймпада армією, фото: geek.informator

Танк був розроблений компанією Israel Aerospace Industries (IAI) і збирає відгуки як від молодих хлопців, яким близька подібна технологія управління, так і від солдатів ізраїльської армії.

На думку генерального менеджера роботизованих систем IAI Мері Шабтайі, контролер являє собою складну технологію, яку постаралися зробити максимально доступною і зручною для користування. Солдати розібралися з розташуванням кнопок на геймпаді і тому можуть досягти кращих показників роботи, користуючись цією системою управління.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Що цікаво, ще немає ніякої інформації про те, чи знають представники Microsoft про те, яким чином використовується їх контролер.

Нагадаємо, Цукерберг назвав причину покупки Instagram в 2012 році, монополія у всій красі.

Як повідомляв "Знай.ua", унікальний 1970 Dodge Challenger Restomod у відмінному стані продають за копійки.

Знай.ua писав, що США змушують Бразилію відмовитися від послуг Huawei.