Google пропонує нові функції для своїх продуктів, щоб зробити взаємодію з користувачем більш цікавим та інтерактивним. Недавно в Google Maps було опубліковано оновлення, яке дозволить користувачам наслідувати один одного і їх рекомендацій.

Читайте Знай Google News!

Як згадувалося в блозі, якщо користувач Карт Google публічно поділився фотографіями, відгуками чи списками, тепер ви можете слідкувати за ними та одержувати його рекомендації, поради та поновлення на вкладці "Оновлення" в Картах Google. Це дозволить вам залишатися в курсі нових рекомендацій.

Крім того, ви також знайдете нові фільтри тим в профілях Карт Google, щоб ви могли бачити теми і місця, про яких люди діляться найбільше, такі як піца, пізній сніданок, кемпінг і парки. Це дасть вам корисні поради для місць навколо вас.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Щоб дати користувачеві більше контролю, новий сервіс має вбудовані налаштування, так що користувачі можуть управляти і персоналізувати свій профіль Google Maps за своїм вибором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.