Black Shark 3 Pro - зараз самий ігровий смартфон Xiaomi, і один із найбільших пристроїв на ринку на даний момент - він оснащений дисплеєм з діагоналлю 7.1 дюйма, при цьому габарити смартфона становлять 177,8 x 83,3 x 10,1 міліметра, а важить він 253 грама. Щоправда, результати тестів від експертів з DXOMark в плані звуку залишає бажати кращого, так як китайці вирішили не робити акцент на звук.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Смартфон набрав всього 55 балів, посівши восьме місце з кінця. Фахівці виділили артефакти при запису звуки і проблеми при запису та відтворення низьких частот, і все це, незважаючи на стереодинаміки. Схоже, щоб продавати смартфон за цілком доступною ціною виробникові довелося пожертвувати якістю звучання.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Нагадаємо, що попередня модель, Black Shark 2 Pro у свій час також показав погані результати в цьому тесті. Варто також розуміти, що в основному фахівці з DXOMark тестують дорогі топові пристрої, тому результат Black Shark 3 Pro виглядає погано тільки на їх фоні. Втім, смартфон має цілком непоганим дисплеєм, а також потужний процесором.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.