Генеральний директор Tesla Ілон Маск похвалив Китай за те, що у нього були "розумні, працьовиті люди". Сказав він це під час інтерв'ю, опублікованого в п'ятницю в подкасті, і критикував деяких американців, особливо в таких місцях, як Bay Area, Los Angeles і New York, за "право" і "самовдоволення".

На питання про те, що він думає про те, чи є Китай лідером в області EV-стратегії в світі, Маск відповів "Китай, на мою думку, приголомшливий".

Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik
Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik

"Енергія в Китаї велика", - сказав Маск. "Люди там - там як багато розумних, працьовитих людей."

Маск сказав Automotive News, що Сполучені Штати почали "приймати речі як належне" після "занадто довгою перемоги".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


"У Сполучених Штатах, особливо в Каліфорнії і Нью-Йорку, ви занадто довго вигравали", - додав Маск. "Коли ви занадто довго виграєте, ви приймаєте речі як належне. Тому, як деякі професійні спортивні команди, вони виграють чемпіонати кілька років поспіль, вони стають задоволеними і починають програвати ".

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

У минулому році китайські урядовці допомогли Tesla отримати кредити на суму близько 1,6 млрд. Доларів для будівництва та початку виробництва автомобілів на заводі в Шанхаї, повідомляє SEC.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.