Sony представила свою консоль PS5 наступного покоління майже після 7 років дебюту PlayStation 4 в 2013 році з поліпшеним загальним дизайном, продуктивністю і оновленим контролером DualSense. Нові витоку стверджують, що новий контролер буде мати значно покращене час автономної роботи в порівнянні з попередником.

Остання витік стався від користувача Reddit з ім'ям viper_on_fire. Повідомляється, що новий контролер дасть батарейці термін служби на 3-4 години більше, ніж DualShock 4.

Крім того, користувач сказав, що контролер почував себе менш громіздким, зручним для утримання.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У червні Sony представила контролер DualSense на офіційному відео з оновленою чорно-білої схемою, адаптивними кнопками із тактильним зворотним зв'язком і вбудованим мікрофоном. Але не так багато було доступно про функції, і з новими витоками користувачі можуть бути впевнені в покращеному ігровому досвіді, коли консоль запуститься в кінці цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.