Huawei офіційно оголосила про те, що конференція розробників Huawei 2020 року “HDC Together” пройде з 10 по 12 вересня на озері Суншань, Дунгуань.

Huawei, gizchina

Згідно з прогнозом, ця конференція принесе багатий контент, такий як основні доповіді, технічні форуми і діалоги лідерів галузі.

Хоча це не зазначено явно, ясно, що це найкращий час, щоб офіційно представити довгоочікувану Harmony OS 2.0.

Фактично, коли Harmony 1.0 був анонсований в минулому році, Huawei ясно дала зрозуміти, що запустить Harmony 2.0 в 2020 році і продовжить випуск Harmony 3.0 в 2021 році. Іншими словами, це ОС для смартфонів Huawei, адже компанії не можна випускати смартфони на базі Android.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Звичайно, до популярності Android і iOS їй дуже і дуже далеко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.