Microsoft нещодавно підтвердила, що компанія веде переговори з TikTok про придбання програми в Сполучених Штатах. Це також підтвердило, що компанія має намір закрити угоду до 15 вересня, як того вимагає уряд США.

Тепер здається, що проблема не просто пов'язана з TikTok, і Сполучені Штати планують прийняти заходи проти інших додатків. Держсекретар США Майк Помпео заявив, що будуть вжиті заходи проти WeChat і “незліченних” китайських компаній-розробників програмного забезпечення.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Він сказав, що будуть вжиті заходи проти китайських компаній, які становлять загрозу національній безпеці Америки. Однак слід зазначити, що Сполучені Штати ще не надали будь-яких істотних доказів пов'язаних з безпекою проблем китайськими додатками.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

TikTok неодноразово заперечував, що додаток може використовуватися урядом Китаю, оскільки дані користувача компанії в США вже зберігаються на серверах в США і зберігаються в Сінгапурі, тому вони не підпадають під дію китайського законодавства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.