У Ванкувері, штат Вашингтон, на відео було зафіксовано дивне дорожня пригода.

Хоча кліп не надає багато контексту, ви можете побачити хлопця на скутері, який явно кричить і лається на водія Toyota Land Cruiser.

Ми не знаємо, що стало причиною конфлікту, але Ленд Крузер знаходиться в іншому ряду, так що, можливо, вони пропустили людини на скутері. Незважаючи на це, Land Cruiser повертається на правильну смугу, а водій скутера прискорюється і продовжує кричати.

Потім водій Land Cruiser натискає на гальма, і це, мабуть, приводить у замішання власника скутера, який також натискає на гальма і використовує свої ноги, щоб зупинитися і зберегти рівновагу. Потім він зупиняється і кричить водієві Land Cruiser “давай”.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Так як водій Land Cruiser гальмував перед ударом, зіткнення було не дуже сильним, але тим не менш змусило власника скутера полетіти вперед. Однак, йому вдалося зберегти рівновагу, хоч і скутер впав на землю.

Незалежно від того, що сталося, в оригінальному пості написано, що поліцейський звіт був поданий, і у влади, очевидно, є номерний знак Land Cruiser.

Залишається неясним, чи був водій узятий під варту, але це гарне нагадування про те, що може викликати лють на дорозі. Якщо б обидва людини просто мовчали, вони, ймовірно, не опинилися б у такій ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.