Google тестує функцію обмеження підписок на push-повідомлення в своєму браузері Chrome.

Інсайдери повідомляють, що розробники працюють над набором функцій, які будуть додані в експериментальний браузер Chrome Canary 86.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Функція називається # Push-Subscription-With Expiration-Time і автоматично зупиняє підписку на ці повідомлення через деякий час.

За замовчуванням буде встановлено час закінчення 90 днів з дати первісного згоди користувача на отримання повідомлень від певного веб-сайту, а це означає, що користувачам не доведеться вручну відключати push-повідомлення, щоб запобігти спам з повідомленнями, коли вони більше не хочуть їх отримувати.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.