Незважаючи на всі розбіжності і розмови про затримки чи недостатніх постачання, Apple випустила, можливо, найбільша зміна в лінійці iPad Pro. Насправді, найбільша зміна може бути пов'язано не з самим iPad Pro, а з його клавіатурою. Так, iPad Pro 2020 року, зокрема велика 12,9-дюймова модель має новий LiDAR для доповненої реальності. Але, якщо не рахувати кількох оновлень обладнання, схоже, що iPad Pro цього року майже ідентичні iPad Pro 2018 року, і не в кращому сенсі цього слова.

Незважаючи на те, що у нього не було зручності професійних інструментів і офісного записуючого обладнання, iFixit все ж продовжив розбирання “будинки” більш цікавого варіанти двох нових iPad Pro 2020 року. На щастя, моделі і 2018 2020 років, мабуть, структуровані і побудовані так однаково, що досвід, отриманий від однієї моделі, переноситься на іншу.

Як і його попередник, 12,9-дюймовий iPad Pro 2020 року являє собою головоломку з клею і “пасток”, яка може легко збити з пантелику новачків. Досить сказати, що відремонтувати що-небудь, навіть модульний порт USB-C, буде непросто.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зак Нельсон з JerryRigEverything також поділився своєю думкою про нових iPad Pro, на цей раз з меншою 11-дюймовою моделлю. YouTuber не шкодує слів, щоб критикувати численні дизайнерські рішення Apple. Однак суть критики полягає в тому, що iPad Pro 2020 року, як і iPad Pro 2018 року, легко згинається і ламається при достатньому тиску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.иа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.иа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.