У нас є погані новини для любителів Android, так як Xiaomi залишає програму Android One позаду. Серія смартфонів Mi A завоювала популярність в основному на західному ринку, пропонуючи чистий досвід Android за звичним для компанії агресивним цінами. Будь-хто, хто шукає ванільний Android, повинен був натрапити на одну з серій Xiaomi's A.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Тим не менш, компанія офіційно підтвердила, що більше не буде випускати телефони під управлінням Android One, що, в свою чергу, означає, що не буде Mi A4. Немає особливої причини для припинення лінійки, але ми припускаємо, що у Xiaomi будуть проблеми з програмним забезпеченням при наданні оновлень для цих телефонів. Вони часто випускали з затримкою, хоча програма Android One - це швидкі оновлення та більш тривала підтримка.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.