Сьогодні Sony оголосила фінансовий звіт за новий фінансовий квартал. Звіт показує хороші показники продажів Sony PlayStation 4. За даними компанії, виручка компанії склала 1,9689 трильйона ієн (18,6 мільярда доларів), що на 2% більше, ніж роком раніше. Це набагато перевершує очікування аналітиків. Згідно зі звітом, операційний прибуток Sony в сегменті напівпровідників склала 130 мільярдів ієн. Його ігровий бізнес має операційний прибуток у розмірі 240 мільярдів ієн. Однак операційний прибуток компанії з виробництва фільмів та електронної продукції склав 41 млрд ієн і 60 млрд ієн відповідно.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Що стосується ігрових послуг, фінансовий звіт показує, що прибуток ігрового сегмента за квартал склала 124 мільярди ієн. Серед них консолі PlayStation 4 було продано 1,9 мільйона одиниць в цьому кварталі, а сукупні продажі досягли 112,3 мільйона одиниць. У той же час ігор для PS4 було продано 91 мільйон одиниць за квартал. Крім того, продаж цифрових версій ігор для PS4 становили 74% від загального обсягу продажів, а передплатники PlayStation Plus досягли 44,9 мільйона чоловік. Мета полягає в тому, щоб збільшити цю кількість користувачів, коли в остаточному підсумку з'явиться PS5.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Sony також повідомила, що скоро з'явиться PS5, і кожен може підготуватися заздалегідь. Однак щодо PS5 було багато припущень. Наскільки нам відомо, цей пристрій буде доступним цієї осені. Хоча обладнання, дизайн, ігри і інші функції є загальнодоступними, ціна все ще залишається в секреті. Звичайно, інсайдери вже і про ціну розповіли, яка буде триматися в районі 450-500 доларів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.