Модульність в телефонах досі була обмежена підключенням динаміка і зарядного пристрою до смартфону. Тим не менш, Xiaomi прагне вивести його на абсолютно новий рівень. Компанія запатентувала дисплей, який можна від'єднати від корпусу пристрою і, ймовірно, використовувати без проводів.

Патент Xiaomi, gizchina

Патент, ідентифікований LetsGoDigital, був опублікований сьогодні в Управлінні інтелектуальної власності Китаю (CNIPA). Схоже, що він був схвалений 31 березня 2020 року. В Xiaomi є ескізи двокомпонентних механізмів з майже 22 зображеннями продуктів.

Говорячи про те, що пристрій має дві частини - основну “корпусні” частина і знімну “екранну” частина. Корпусні частина здається товщі екрану, що очевидно. Але цікавою є повноекранний дисплей без вирізу для камер. Також ймовірно, що дисплей буде мати власну батарею, але тут це не ясно.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можливо, смартфони з окремим дисплеєм дійсно з'являться на ринку, але не в найближчі роки, так як бездротова зарядка як технологія знаходиться на зародковому рівні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.