В Х'юстоні, штат Техас, з'явилося драматичне відео, що показує, як поліція женеться за золотим Dodge Charger SRT 392, який був присутній на автомобільній вечірці власників Dodge.

Відео було знято 2 серпня, і на ньому були присутні всілякі автомобілі, а також мотоцикли та квадроцикли, де власники авто дрифт або і показували свої авто. Схоже, місцевий репер Rizzoo Rizzoo також знімав музичний кліп.

не Дивно, що незабаром поліція прибула на місце події і почала блимати вогнями і сиренами, можливо, намагаючись розігнати натовп. На одному з етапів відео водій поліцейського перехоплювача Ford Explorer 2016 року переслідує водія SRT 392.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція переслідує авто, яке прискорюється і виїжджає з парковки на сусідні вулиці. На одному з етапів водій Dodge може їхати по неправильній стороні дороги, намагаючись виїхати як мінімум від 4 поліцейських авто.

Хоча в заголовку відео стверджується, що водій авто втік від поліції, багато хто в коментарях стверджують, що його спіймали. Деякі стверджують, що автомобіль чоловіка був конфіскований.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.