Реклама Volkswagen Group знову піддається критиці, оскільки критики припускають, що Audi сексуализировала маленьку дівчинку в одному з своїх промо-акцій.

В неділю оголошення було опубліковано в твіттері і показувало дитини, прислонившегося до решітці RS4 Avant під час їжі банана. Твіт супроводжувався повідомленням: “Нехай ваше серце б'ється швидше - у всіх аспектах”.

Хоча реклама здається досить простою, вона викликала бурю інтернет-критики, оскільки деякі користувачі вважали її сексуально наводить на роздуми. Інші захищали рекламу, у тому числі той, хто сказав: “кожен, хто бачить фалічний символ в банані в руці дитину, обов'язково повинен звернутися до психіатра”.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це була не єдина проблема з рекламою, оскільки користувачі також скаржилися, що вона показує дитини в небезпеці. Один з користувачів написав “Це просто несмачно. Дитина перед ґратами, якого ледве можна було побачити з місця водія”.

Хоча ми не схильні погоджуватися з критикою, Audi капітулювала і вибачилася на наступний ранок. У серії твітів компанія сказала: “Ми чуємо вас, і давайте розберемося: ми піклуємося про дітей”. Далі компанія заявила, що RS4 Avant - сімейний автомобіль, тому в рекламній кампанії вони демонстрували різних членів сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.