Стів Сален стверджує, що Китай викрав у нього інтелектуальну власність при запуску бренду Saleen в Китаї.

В 2016 році Сален створив спільне підприємство з урядом міста Ругао, провінція Цзянсу з населенням близько 1,4 мільйона осіб. План полягав у тому, щоб Сален використав свій досвід, дизайн, інженерні та суміжні технології на суму 800 мільйонів доларів у спільне підприємство, зберігаючи контрольний пакет акцій компанії зі своїми американськими партнерами. Між тим, Rugao протягом трьох років принесе 500 мільйонів доларів капіталу і 600 мільйонів доларів субсидованих кредитів для фінансування виробничих майданчиків і операцій в обмін на частку меншості.

Salen Salen

Салін повідомляється, що “угода була фіктивною”. Згідно з легендою, спільне підприємство подало заявку на 510 китайських патентів, заснованих на його проекти, технології, комерційних секрети та інженерних розробках. Він додає, що в більшості цих патентних заявок він не вказаний як винахідник. Компанія, відома як Jiangsu Saleen Automotive Technologies (JSAT), представила серію моделей 12 місяців тому.

Сален стверджує, що уряд Ругао намагається захопити спільне підприємство зараз, коли в уряду є його інтелектуальна власність і патенти. Він стверджує, що директор по корпоративним справах JSAT Грейс Інь Сюй пропала без вести з 22 червня, коли вона увійшла в урядову будівлю незабаром після того, як відмовилася брехати місцевим правоохоронним органам, які хотіли, щоб вона заявила, що діловий партнер Саліна надав неправдиву інформацію і привласнив гроші. Крім того, віце-президент компанії з виробництва Френк Стерзер, як стверджується, що був затриманий владою на шість годин.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.