Xiaomi випускає оновлення MIUI 12 наступного покоління для все більшої кількості пристроїв. Хоча більшість телефонів Xiaomi, а також останні пристрої Redmi і Poco отримають нове оновлення MIUI 12, не всі з них також отримають оновлення до Android 11.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Очікується, що стабільна версія Android 11 буде випущена у вересні. Незабаром після цього Xiaomi випустить нову версію MIUi 12 з Android 11 для відповідних пристроїв.

У компанії є політика щодо оновлень MIUI, а також оновлень Android. У флагманській Mi-серії Xiaomi телефони зазвичай отримують 2 оновлення з точки зору версії Android. У серії Redmi Note це оновлення буде тільки один раз.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ось список пристроїв, які отримають оновлення Xiaomi MIUI 12 з Android 11. Зверніть увагу, що не всі ці телефони отримають оновлення одночасно. Xiaomi, швидше за все, спочатку випустить оновлення для своїх популярних флагманських моделей, а потім і інших.

Xiaomi Mi-серія

Чоловічий 11 з'явиться в серіях 10 Mi, Mi 10 Pro, Mi 10 Youth Edition, Mi CC9 Pro / Mi Note 10. Mi Note 10 Lite, Mi 10 Lite 5G і Mi A3 також отримають оновлення. Xiaomi Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Mi 9 SE, Mi CC9 / Mi 9 Lite і Mi CC9 Meitu Edition також отримають нове оновлення.

Redmi і Blackshark серії

У бюджетній та середньої серії Redmi Redmi K30 Pro / Poco F2 Pro отримає нове оновлення Android 11. Поряд з цим Redmi K30 / Poco X2, Redmi K30 5G, Redmi K30 Racing Edition, Redmi K30i 5G отримають оновлення Android 11. Redmi 10X Pro, Redmi 10X 5G і вся серія Redmi Note 9 також отримають нове оновлення.

В бюджетному сегменті Redmi 9, а також Redmi 9C, Redmi 9A і Poco Pro M2 отримають оновлення Android 11. Blackshark 3s, Blackshark 3 Pro, Blackshark 3, Blackshark 2 і Blackshark 2 Pro отримають оновлення MIUI 12 з Android 11.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.