Apple оголошує про оновлення для 27-дюймового iMac. Компанія оновлює Процесори всередині 27-дюймового iMac до процесорів Intel 10-го покоління Comet Lake, а також замінює веб-камеру на датчик HD з більш високою роздільною здатністю 1080p замість 720p з низькою роздільною здатністю, як на інших комп'ютерах Mac. Твердотільні накопичувачі тепер є стандартними для всієї лінійки, і з'явиться безліч нових варіантів конфігурації, в тому числі версія з "нанотекстурою" з менш відбиваючим матовим склом.

iMac 2020, Apple

27-дюймовий iMac продається за ціною 1799 доларів, його можна замовити вже сьогодні, і він з'явиться у продажу на цьому тижні. 21,5-дюймовий iMac, який в стандартній комплектації переходить на твердотільні накопичувачі, коштує від 1099 доларів і буде відправлений на наступному тижні. Apple також пропонує iMac Pro невеликий набір специфікацій, що робить 10-ядерні чіпи Intel новою базовою вартістю в $ 4999.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

За чутками (і на це сподівалися) це не головна модернізація, і це не перший Mac на базі ARM. Замість цього iMac 2020 року виглядає ідентичним з останнім поколінням, включаючи велику чорну рамку навколо екрану. Apple стверджує, що, як зазначалося на WWDC, вона має намір підтримувати Mac на базі Intel протягом багатьох років.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.