На сайті Letsgodigital були опубліковані Патентні зображення смартфона з дуже цікавим дизайном, який незабаром може бути запущений у виробництво на заводі Wingtech за запитом Xiaomi. Джерело додає, що Xiaomi виробляє близько 75% своєї продукції у співпраці з виробниками ODM. Крім того, ці компанії давно співпрацюють.

Ці зображення були створені на основі ескізів, які з'явилися в базах даних Національного відомства інтелектуальної власності Китаю і Всесвітнього відомства інтелектуальної власності.

Описуваний смартфон має дисплей, що займає практично всю передню і задню панель. Фактично, дисплей в цьому" складеному наполовину " стані має тільки три крихітні рамки: верхню, нижню і одну бічну.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Камера повинна бути висувною, щоб на екрані не було вирізів і отворів. Великий блок включає в себе три датчика камери і світлодіодний спалах. Його також можна використовувати для Селфі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.