Кілька років тому ходили чутки, що гнучкий дисплей, який буде використовуватися на складних телефонах, стане наступним великим досягненням в галузі. З тих пір було запущено ряд гнучких моделей дисплеїв-упаковки, але технологія все ще не готова до масового впровадження. Виробник дисплеїв LG працює над деякими рішеннями, щоб прискорити впровадження цієї технології.

Корейський гігант продемонстрував свої OLED-технології нового покоління на конференції Товариства інформаційних дисплеїв (SID) 2020 року, яка проводиться онлайн. Компанія вже має певний досвід у розробці інноваційних дисплеїв, і в цьому році, схоже, в центрі уваги будуть гнучкі дисплеї.

У" зоні свободи необмеженого дизайну " компанії є великий 65-дюймовий телевізор, який при необхідності розкладає свій екран зверху, а коли ні, приховує його з уваги. Очікується, що менша 12-дюймова версія тієї ж технології з'явиться в автомобільних інформаційно-розважальних системах і настільних дисплеях. Третє чудо SID-прозорі сенсорні екрани. Застосування цієї технології досить різноманітно-від чохлів для гардеробів до розумних дзеркал і вікон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.