Компанія SpaceX заявила, що її проект супутникового інтернету Starlink користується "неймовірним попитом" з боку потенційних клієнтів. Тому вони попросила владу США збільшити кількість максимально можливих користувачів до 5 млн.схоже, стартап Маска вже можна сміливо назвати успішним, так як кількість бажаючих скористатися послугою постійно зростає.

в космосі, фото:CNN
в космосі, фото:CNN

Згідно з даними компанії, вже 700 тис. фізичних осіб по всій території США готові почати користуватися інтернетом від Starlink. Максимально дозволена кількість користувачів для компанії-1 мільйон.

Влітку 2020 року SpaceX почне часткове бета-тестування сервісу Starlink, за яким піде публічне бета-тестування. Компанія Ілона Маска повідомила, що Starlink почне пропонувати комерційні послуги на півночі США і Канади до кінця 2020 року, а потім зробить це по всьому світу до 2021 року, так що вже з 2021 року можна буде скористатися послугами Маска, якщо технологія буде доступна на території України на законодавчому рівні.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.