Поки власне автомобільне виробництво в Україні скорочується, в липні 2020 року в порівнянні з липнем 2019 року продажі старих імпортованих легкових автомобілів збільшилися на 43% до 34,3 тис.одиниць.

Ford Mustang Mach-E And Tesla Model Y, скріншот
Ford Mustang Mach-E And Tesla Model Y, скріншот

Про це йдеться в повідомленні асоціації "Укравтопром".

Схоже, економічна криза, пов'язана з появою коронавірусу змушує власників авто продавати свої транспортні засоби, а інших відмовлятися від покупки нових з салону, і купувати авто вже на вторинному ринку.

При цьому розмитнені авто охопили більше 80% первинного ринку легкових авто, так як їх дешевизна робить свою справу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Відзначимо, що в липні найпопулярнішою маркою серед імпортних підтриманих авто залишається Volkswagen з результатом 5,6 тис.автомобілів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.