Tesla Model 3 Performance видатний автомобіль, який вивів електромобілі на абсолютно новий рівень.

Цей кліп був знятий на драг-трасі в США і показує, як Model 3 бере участь в гонці проти спортбайку Yamaha R6. Він був швидко опублікований в мережі на веб-сайті ентузіастів електромобілів. Веб-сайт сміливо заявляє, що мотоцикл не може зрівнятися з темпом Model 3, і хоча Tesla дійсно перемогла, в цій гонці суперечностей більше, ніж здається на перший погляд.

Для порівняння, Yamaha R6, показаний у відео, є моделлю четвертого покоління і оснащений чотирициліндровим двигуном з високим об'ємом 599 куб. см, потужністю 117 к.с. і крутним моментом 45,5 фунт-фут (61,7 Нм). З водієм, який знає, що він робить, він може розігнатися до 60 миль / год (96 км/год) менш ніж за три секунди і проїхати чверть милі приблизно на одну секунду швидше, ніж Tesla.

У цій гонці гонщик R6 провалив старт і не зміг стартувати добре. Більш того, в той час як водій Tesla може просто натиснути на педаль газу, гонщик повинен досконало знати, як відпускати зчеплення і концентруватися на кожному перемиканні передач. При кращому старті R6, ймовірно, залишив би Tesla далеко позаду.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.