Нещасні випадки-це реальність життя, але більшість людей не б'ють 26 автомобілів на відстані приблизно 40 миль (64 км). Однак саме це і сталося з водієм викраденого пікапа.

За даними поліції штату Орегон, вони відповіли на повідомлення про безрозсудного водія, який потрапив в аварію за межами міста Норт-Бенд приблизно о 10:37 ранку в суботу.

Потерпілий сказав поліції, що сидів в авто на світлофорі, і ззаду його вдарив пікап Dodge Ram 1500. Після аварії водій вантажівки нібито прискорився і спробував зіштовхнути інший автомобіль на перехрестя. Ніхто не постраждав, але водій зник з місця події.

Поліція штату Орегон зв'язалася з поліцейським управлінням Кус-Бей і отримала інформацію про те, що вони також шукають пікап, оскільки він, як повідомляється, вдарив "кілька автомобілів, коли їхав на північ по шосе 101 через місто Кус-Бей". Через деякий час державна поліція отримала повідомлення про те, що пікап був помічений недалеко від Флоренції і вдарив ще кілька автомобілів-на цей раз з постраждалими.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліція приїхала на місце події і знайшла 47-річного Кевіна Сімпсона з Юрики, штат Каліфорнія. По всій видимості, він кинув вантажівку після того, як врізався у ворота і застряг в піску.

Враховуючи, що аварії сталися приблизно на 40 миль (64 км), і навіть Сімпсон не був впевнений, скільки автомобілів він збив, поліція штату Орегон хоче поговорити зі свідками та потерпілими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.