Останні кілька поколінь iPhone підтримують бездротову зарядку, але лінійка iPhone 12 2020 року може поліпшити цю технологію.

iPhone 12, gizchina

Купертіновци планує представити перший телефон з магнітним позиціонуванням-дуже сильні магніти автоматично перемістять телефон в оптимальне положення на зарядній панелі.

Згідно з деякими витік прес-форм і котушок, першим поколінням з магнітним позиціонуванням буде сімейство iPhone 12, яке очікується в наступному місяці. Магнітні форми з'явилися на Weibo, де вони були зняті разом з іншими компонентами, такими як пластина для установки камери, кнопки регулювання гучності та живлення.

І в якості додаткового бонусу для роботи нової функції, ймовірно, буде потрібно сумісний зарядний пристрій. Це говорить про те, що Apple, можливо, нарешті готова випустити офіційний бездротовий зарядний пристрій після фіаско з проектом Air Power.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

iPhone 12, gizchina

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.