Google запускає нову функцію під назвою Safe Folder, яка дозволяє захищати файли за допомогою PIN-коду на пристроях Android.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Safe Folder розгортається як бета-функція для Files by Google-додатки, яке до сих пір в основному використовувалося для видалення непотрібних файлів з вашого пристрою, а не для зберігання нових.

Safe Folder дозволить користувачам зберігати зображення, відео, аудіо та інші файли в особистій папці, захищеній чотиризначним PIN-кодом. Google стверджує, що папка блокується, як тільки ви переключаєтеся з програми, а це означає, що люди не можуть взяти пристрій після вас і почати сканування ваших файлів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Google заявляє, що ця функція в першу чергу призначена для користувачів з країн, де спільне використання пристроїв є звичайним явищем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.