Google тестує функцію обмеження підписок на Push-повідомлення в своєму браузері Chrome.

Інсайдери повідомляють, що розробники працюють над набором функцій, які будуть додані в експериментальний браузер Chrome Canary 86.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Функція називається # Push-Subscription-With Expiration-Time і автоматично зупиняє підписку на ці повідомлення через деякий час.

За замовчуванням буде встановлено час закінчення 90 днів з дати початкової згоди користувача на отримання повідомлень від певного веб-сайту, а це означає, що користувачам не доведеться вручну відключати push-повідомлення, щоб запобігти спам з повідомленнями, коли вони більше не хочуть їх отримувати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.