Intel розслідує передбачуваний витік більше 20 гігабайт власних даних і вихідного коду, які, за словами дослідника безпеки, виникли в результаті витоку даних на початку цього року.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

За словами представника компанії, дані, які на момент публікації цього поста були загальнодоступні в каналах BitTorrent, містять дані, які Intel надає партнерам і клієнтам в рамках NDA. Говорячи про передісторію, вона сказала, що представники Intel не вірять, що дані прийшли через порушення цілісності мережі. Вона також сказала, що компанія все ще намагається визначити, наскільки актуальний матеріал, і що поки немає ніяких ознак того, що дані містять будь-яку інформацію про клієнтів або особисту інформацію.

хакер, скріншот з відео
хакер, скріншот з відео

"Ми розслідуємо цю ситуацію", - йдеться в заяві компанії. "Схоже, що інформація надходить з центру ресурсів і проектування Intel, в якому розміщена інформація для використання нашими клієнтами, партнерами та іншими зовнішніми сторонами, які зареєструвалися для доступу. Ми вважаємо, що людина з доступом скачав і поділився цими даними".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.