Раніше цього року Уряд Індії заборонив 59 китайських додатків, включаючи деякі з найпопулярніших додатків, таких як TikTok, ShareIt, UC Browser, WeChat, CamScanner та інші. Уряд також згодом заборонив ще 47 додатків, які в основному включають "полегшені" версії або клони додатків, заборонених раніше.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Mi Browser Pro від Xiaomi тепер приєднався до списку заборонених додатків в Індії, оскільки уряд посилює наступ на китайські фірми, що працюють в Індії. Цей крок може вплинути на кілька мільйонів людей, які використовують смартфони Xiaomi. Останні дані показують, що Xiaomi продала понад 100 мільйонів смартфонів в Індії, що становить майже 30% індійського ринку смартфонів.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Технічні експерти кажуть, що заборона може вплинути на роботу пристроїв, а також на доступ до мережі. Але Xiaomi India заявила, що заборона "не вплине на продуктивність пристроїв". Компанія також заявила, що звернеться до уряду Індії з проханням роз'яснити свою позицію. Користувачам також пропонується завантажити інші мобільні браузери.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.ua, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.