Для автомобіля, рекламованого як Спортивний, перший в історії BMW M235i xDrive Gran Coupe погано показав себе в тесті на лося.

За оцінкою Km77 в Іспанії, субкомпактна модель преміум-класу не могла повернутися на свою первісну смугу руху досить швидко після повороту, щоб уникнути уявної перешкоди на швидкості 78 км/год.

Зміни в перенесенні ваги і стандартні шини Bridgestone Turanza T005 кожен раз штовхали авто в конуси, і їм довелося знизити швидкість до 68 миль на годину, щоб M235i GC не пошкодив конуси, що є поганим результатом для такого автомобіля.

Фактично, це можна порівняти з новим Suzuki Jimny, якому вдалося пройти тест з тією ж швидкістю, не будучи розкиданим по сторонах.

Рекомендована виробником роздрібна ціна на M235i GC в США становить 45 500 доларів, що на 550 доларів дорожче, ніж Mercedes-AMG A35 Sedan.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.