Boring Company Ілона Маска отримала зелене світло на початок розширення свого тунелю "Loop", системи електротранспорту, що використовує Автомобілі Tesla, в Лас-Вегасі.

У минулому році Electrek повідомив про те, що компанія Boring Company оголосила про нову запропоновану "петлеву" систему тунелів для затвердження в Лас-Вегасі.

Tesla X Sedan, Tesla
Tesla X Sedan, Tesla

A Boring Company Loop - це система підземних тунелів, в якій автономні автомобілі Tesla рухаються з високою швидкістю для перевезення людей.

Проект був ініційований управлінням конвенцій і відвідувачів Лас-Вегаса( LVCVA), яке управляє величезним конференц-центром міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В даний час вони розширюють і без того величезний майданчик новою секцією, яка відкриється в 2021 році, і їм потрібен новий спосіб переміщати людей між усіма їх різними залами.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

У травні 2019 року LVCVA вибрала проект The Boring Company вартістю 50 мільйонів доларів в якості свого нового офіційного особи, що займається транспортуванням людей.

У травні The Boring Company оголосила про завершення земляних робіт в обох тунелях для проекту.

Але мета завжди полягала в тому, щоб перетворитися з конференц-центру на більшу транспортну систему для всього Лас-Вегаса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.