З того, що Sony таким чином розкрила для своєї довгоочікуваної PlayStation 5, Ціна консолі не входить в їх число.

За повідомленнями, Велика французька роздрібна компанія Carrefour розмістила на своєму веб-сайті ціни на ігрову платформу наступного покоління. Зазначені публікації були швидко видалені, але не раніше, ніж було зроблено безліч знімків екрану.

І цифрова, і стандартна (яка буде поставлятися з дисководом для фізичних ігор) версії консолі перераховані разом з периферійними пристроями, показаними на першій презентації Sony PS5.

Цифрова версія PlayStation 5 коштує 399 євро, а стандартна версія - 499 євро. Перерахунок в долари тут становить близько 474 і 593 долара, але ми повинні пам'ятати про те, що європейські ціни включають податок на додану вартість, тому підсумкові суми будуть трохи менше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.