З чуток, Microsoft Android Foldable надійде в продаж і почне поставлятися вже в цьому місяці. Офіційно виглядають рендери з'явилися в мережі, так що тепер ми можемо глянути на Surface Duo.

У порівнянні з ранніми пристроями, які Microsoft представила в жовтні минулого року, велика різниця в цих рендерах від Evan Blass (@evleaks) - це включення спалаху в правому верхньому куті екрану Surface Duo. Вони ідентичні знімкам з реального світу, якими за останні тижні поділилися різні співробітники Microsoft.

Surface Duo, gizchina

Послідовність зображень показує, що Duo закривається, а потім відкривається під різними кутами. На лівому головному екрані ми бачимо вгорі віджет пошуку Google, за яким слідують годинник з датою і погодою. У доці відображаються Microsoft Edge, OneNote і Outlook.

Surface Duo, gizchina

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Попередній витік специфікацій передбачає, що складаний - з двома 5,6-дюймовими екранами - буде працювати Snapdragon 855 з 6 ГБ оперативної пам'яті. За чутками, є три конфігурації сховища (64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ), в той час як є одна 11-мегапіксельна камера. Батарея повинна бути розрахована на 3460 маг з зарядкою USB-C.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.